Menu

Sa tradicijom dugom dvadeset pet godina, apoteka Narcissus izgradila je prepoznatljiv identitet zasnovan na promociji zdravog života, sa ciljem prevencije bolesti i očuvanja pravilnih životnih navika. Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata, težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu u saradnji sa poliklinikom Narcissus. Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju našeg stručnog tima u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse.

Pratimo svetske trendove, svakodnevno proširujemo  asortiman lekova, proizvoda za unapređene zdravlja i pomoćnih medicinskih sredstava za prevenciju zdravstvenih tegoba. Nudimo Vam širok spektar strogo kontrolisanih dijetetskih suplemenata vrhunskog kvaliteta.

Sve lekove u našim apotekama možete podići i na recepte civilnih  osiguranika radnim danom, subotom i praznicima.Nudimo Vam i mogućnost isporuke lekova na kućnu adresu kao i online porucivanje

Istorijat preduzeća „Narcissus“ – Ada

Preduzeće „Narcissus“ osnovano je 1993. godine i prvobitno se bavilo prodajom lekova i ortopedskog materijala. U okviru preduzeća otvorena je humana apoteka preko koje se odvijao celokupan promet. 1997 godine osnovana je mašinska radionica u kojoj se u početku proizvodio jednostavniji osteosintetski materijal, poput Kiršnerovih igala, hirurške žice, Štajman klinova i sl. Vremenom sa razvojem preduzeća osvojena je proizvodnja ugaonih, kondilarnih i DHS ploča. Proširenjem asortimana i povećanjem proizvodnje, kapacitet i oprema postojeće radionice su prevaziđeni, da bi se 2000 godine započelo sa izgradnjom moderne fabričke hale, po aktuelnim svetskim standardima i trendovima, u kojoj se danas pored celokupnog osteosintetskog materijala proizvode i implantati zgloba kuka (endoproteza kuka), spoljašnji fiksatori po Ilizarovu, transfiksacioni i gama klinovi i dr.

Preduzeće Narcissus danas ima petnaestoro zaposlenih, raznih obrazovnih profila i stepena stručne spreme, a svoj razvojni put bazira na postojećem proizvodnom programu u oblasti ortopedije i osvajanjem novih proizvoda poput proteze kolena, kao i proizvoda iz oblasti zubarstva i ortodoncije.